Cijfers, wetgeving en regeltechnisch

We ondersteunen je onderneming bij financiële, administratieve, fiscale en juridische vraagstukken

mkb_diensten
Diensten ⟩ Home

Diensten

Voor al deze diensten schakelen wij onze professionals in die je passie voor het MKB delen. We spreken je taal, beschikken over een grote kennis van ondernemen en adviseren je graag cijfermatig, wetgevend en regeltechnisch. Zo besparen we je tijd en dus geld.

Financieel advies

Onze accountants gaan veel verder dan het samenstellen beoordelen en controleren van je cijfers. Het gaat ons erom dat je het verhaal en de processen erachter begrijpt. Alleen dan kun je de juiste beslissingen maken richting toekomst. Dankzij onze kennis van de MKB-branche zien wij de kansen en de bedreigingen en kunnen we je altijd pro-actief adviseren. Samen bezorgen we je zwarte cijfers.


Administratief advies

Onze administratieve experts willen je het overzicht bezorgen, maar niet het werk. Om dat te bereiken, zetten we je administratieve organisatie op met volledig ingerichte automatiseringssystemen. We beheren je complete (loon)administratie en nemen je alle papieren rompslomp volledig uit handen. Zo kun jij je concentreren op de zaken die voor jou nog belangrijker zijn.


Fiscaal advies

Onze fiscalisten adviseren je over je fiscale positie en verzorgen de aangiften van alle voorkomende belastingen. Samen zorgen we ervoor dat je zo weinig mogelijk belasting betaalt. Uiteraard binnen de grenzen van de wetten, die binnen de MKB-sector continu veranderen. Door onze kennis van de branche leggen we dwarsverbanden en maken wij de regelgeving inzichtelijk voor je. Zo lap jij nooit een regel aan je laars.


Juridisch advies

Onze juristen kennen het burgerlijk wetboek op hun duimpje en houden hun kennis doorlopend bij. Dat is nodig ook, want wet- en regelgeving wijzigt voortdurend. Zo blijven we volledig thuis in personeels-, contract-, ondernemings-, incasso- en overheidsrecht. Jij hoeft je dus niet druk te maken over juridische kwesties en risico’s. Wij laten jouw recht zegevieren.


Praktische ondersteuning

We adviseren u onder andere over het slimmer en eenvoudiger inrichten van uw administratie, over investeringen, de structuur van uw onderneming, wet- en regelgeving, bedrijfsstrategie, ontwikkelingen in de markt en landelijke ontwikkelingen, maar we zorgen ook dat fiscale voordelen benut worden. Onze specialisten kennen de ondernemers waarvoor we werken en hun branches.


Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? We geven advies; praktisch, doelmatig en effectief. Daar zorgt een Muntris adviseur voor. Deze brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies.

Vraag een gratis adviesgesprek aan, u kunt onze adviseurs bellen op tel. (0346) 21 51 95 of een terugbelverzoek achterlaten op het secretariaat.

Goed in contact en vakkundig

Als ondernemer wilt u uw bedrijfsvoering op orde hebben. Muntris biedt u een breed en geïntegreerd dienstenpakket op het gebied van organisatieadvies, accountancy, belastingadvies, financiële advisering, fusies en overnames. We bieden u waardevolle adviezen, denken mee over uw bedrijfsvoering en bieden praktische oplossingen.

Markten

icon-muntris