MKB

Accountancy, coaching en strategie voor ondernemers

mkb
Starter ⟩ Contact

Compleet pakket

Strategisch, onafhankelijk advies; daar bent u bij gebaat. U zoekt een betrouwbare partner die marktkansen signaleert en u helpt met financieel en fiscaal advies om deze optimaal te benutten.

We zijn ons ervan bewust dat u met meer zaken te maken krijgt dan alleen uw core business. Denk aan wetgeving, belastingen, personeelszaken en de bijbehorende veranderingen. We nemen het werk hiervoor uit handen en bieden u de nodige orde en zekerheid. In welke fase uw bedrijf ook zit.

Praktische ondersteuning

We adviseren u onder andere over het slimmer en eenvoudiger inrichten van uw administratie, over investeringen, de structuur van uw onderneming, wet- en regelgeving, bedrijfsstrategie, ontwikkelingen in de markt en landelijke ontwikkelingen, maar we zorgen ook dat fiscale voordelen benut worden. Onze specialisten kennen de ondernemers waarvoor we werken en hun branches.


Wilt u de beste oplossing voor uw bedrijf? We geven advies; praktisch, doelmatig en effectief. Daar zorgt een Muntris adviseur voor. Deze brengt de risico's van uw bedrijf in kaart en geeft persoonlijk advies.

Vraag een gratis adviesgesprek aan, u kunt onze adviseurs bellen op tel. (0346) 21 51 95 of een terugbelverzoek achterlaten op het secretariaat.

Goed in contact en vakkundig

Als ondernemer wilt u uw bedrijfsvoering op orde hebben. Muntris biedt u een breed en geïntegreerd dienstenpakket op het gebied van organisatieadvies, accountancy, belastingadvies, financiële advisering, fusies en overnames. We bieden u waardevolle adviezen, denken mee over uw bedrijfsvoering en bieden praktische oplossingen.

Markten

icon-muntris