Organisatieadvies

Ondersteuning bij groeiplannen en ontwikkelingen

organisatieadvies
Organisatieontwikkeling ⟩ Contact

Gaat het zoals het moet gaan?

Een simpele vraag, maar voor u als ondernemer is het wel belangrijk dat het antwoord daarop ‘ja’ is. En dat is lang niet altijd het geval. Er moet bijvoorbeeld ‘iets veranderen’ om te zorgen dat uw onderneming beter draait, uw groeiplannen gerealiseerd kunnen worden of u uw kansen kunt benutten.

Waar is er aanpassing nodig en wie gaat dat doen?

Onze specialisten weten raad met uw bedrijfskundige uitdagingen. Sterker nog, zij lossen het voor u op. In relatief korte tijd leggen zij namelijk de vinger op de zere plek. Hieruit wordt al snel geconstateerd waar er verbetering nodig is of ontwikkeling wenselijk is. Daarmee gaan ze aan de slag: zij pakken het op en regelen het voor u.

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek bespreken we hoe en in welke mate wij zaken binnen uw organisatie kunnen oppakken om te zorgen dat u de gewenste resultaten kunt behalen. We doen u een voorstel en gaan voor u aan de slag: focus op een optimaal resultaat.

organisatieadvies_klant

Professionalisering

Bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden vragen om veerkrachtige, zelfsturende professionals. Om te kunnen excelleren in een voortdurend veranderende omgeving, wordt er veel van hen verwacht. Muntris helpt organisaties om professionals de ruimte te geven.

Het beste uit uw medewerkers

Medewerkers in uw organisatie doen voortdurend nieuwe kennis op. Hoe kunt u bevorderen dat die kennis door anderen wordt benut zodat de hele organisatie er beter van wordt? Met inzicht in leer- en ontwikkelprocessen helpen wij u het beste uit uw mensen te halen.

De ontwikkeling versterken

Uw organisatie verandert. U heeft ambities op het vlak van samenwerking of zelfsturing. Maar wat vraagt dat van uw medewerkers en leidinggevenden? Met een ontwerp op maat en goed gekozen interventies leggen wij een krachtig fundament voor ontwikkeling van uw organisatie.

Mensen meenemen in uw strategie

Uw organisatie is zich aan het vernieuwen en daarin wilt u uw mensen meekrijgen. Dat vereist gedragsveranderingen. Een eerste stap is inzicht verkrijgen ín, en bewust worden ván gedrag. Daarna draait het om snappen, voelen en daadwerkelijk dóen.


Veel rendement in korte tijd

Rendement vinden we belangrijk, daarom zorgen wij dat we in korte tijd grote stappen gezet hebben voor uw onderneming. De oplossing die we kiezen hoeft niet altijd de meest voor de hand liggende te zijn. Wij kiezen juist de oplossing die leidt tot het beste resultaat voor u.

icon-muntris

Mens en Prestatie

Voor kleine en grote organisaties

Of een verandering nu op persoonsniveau, afdelingsniveau of in de gehele organisatie moet plaatsvinden zal al snel duidelijk zijn. Dit betekent dat we u van dienst kunnen zijn ongeacht de grootte van uw organisatie of de omvang van de veranderingen die er binnen uw bedrijf plaats moeten vinden.

U bent bij ons aan het goede adres

 • Bedrijfsopvolging
 • Bedrijfsovername
 • Bedrijfsoverdracht
 • Bedrijfsvoering
 • Optimalisatie van bedrijfsprocessen
 • Verbetermanagement
 • Kostenmanagement
 • Organisatiestructuur
 • Strategisch beleid
 • Commercieel beleid
 • Operationeel beleid
 • Subsidiemogelijkheden

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek bespreken we hoe en in welke mate wij zaken binnen uw organisatie kunnen oppakken om te zorgen dat u de gewenste resultaten kunt behalen. We doen u een voorstel en gaan voor u aan de slag: focus op een optimaal resultaat.

Organisatieontwikkeling

Een systematische werkwijze van bedrijven voor het simultaan ontwikkelen van bedrijf en personeel. Simpel gezegd is organisatieontwikkeling de synergie die ontstaat vanuit collectieve kracht van individuen die op enig moment in de tijd effectief samenwerken.

Expertises

icon-muntris